De'Longhi Nespresso Inissia EN 80.B - coffee machine - 19 bar -0.8 liters, black

£9.9
FREE Shipping

De'Longhi Nespresso Inissia EN 80.B - coffee machine - 19 bar -0.8 liters, black

De'Longhi Nespresso Inissia EN 80.B - coffee machine - 19 bar -0.8 liters, black

RRP: £99
Price: £9.9
£9.9 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Raktáron, várható szállítás 1-3 munkanapon belül, háztartási nagygép és 43” feletti televízió esetén 1-5 munkanapon belül forintban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényesek. A Media Markt Magyarország Kft., a MediaMarkt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. A Media Markt Magyarország Kft. nem vállal felelősséget a mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért. A termékképek illusztrációk.

Nespresso Inissia 2023-október ajánlatok - ÁrGép Nespresso Inissia 2023-október ajánlatok - ÁrGép

Webáruházi vásárlás esetén az online áruhitel igénylés a bankszünnapok miatt 2023. szeptember 29. 19:00 és 2023. október 03. 12:00 között nem lehetséges, melyről az alábbi linken talál részletes leírást: https://www.mbhbank.hu/atallasi-hetvege Az online áruhitel fizetési módot a pénztár Fizetési mód és kuponbeváltás pontjában lehet kiválasztani. Amennyiben több, különböző terméket is vásárolna egyidejűleg úgy a termékoldalon közölt hitelkonstrukció a kosár teljes tartalmától függően változhat. Az érvényes konstrukció a fizetési mód melletti Konstrukció ellenőrzés gombra kattintva tekinthető meg.Kicsit hangosabb mint az előző kapszulás gép de nem vészes Bővebben » DeLonghi Nespresso EN 80 Inissia további vélemények » További termékek a kategóriából

DeLonghi Nespresso EN 80 Inissia - Árukereső.hu DeLonghi Nespresso EN 80 Inissia - Árukereső.hu

konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikévelA Vásárlási garancia szolgáltatásunk minden olyan megrendelésre vonatkozik, amelyet közvetlenül az Árukereső.hu oldalán keresztül ad le a " Megvásárolom" gomb megnyomásával. Egyszerűen állítsa be a kívánt kávé hosszát, és a gép automatikusan megáll, hogy a kávét a kívánt szinten főzze meg. AUTO OFF Mindazonáltal jól üzemel, és révén, hogy nagy tapasztalatra tettünk szert ezen kávéfőzők terén (többet vettünk ajándékba is), nyugodt szívvel ajánlom hosszúélettartama és megbízhatósága miatt. Delonghi Nespresso® De`Longhi EN80. CW Inissia kapszulás kávéfőző, vanília + kávékapszula-kedvezmény (EN80.CW)

DE-LONGHI Nespresso Inissia EN80.B kapszulás kávéfőző, fekete DE-LONGHI Nespresso Inissia EN80.B kapszulás kávéfőző, fekete

Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: Az Árukeresőnek az adott termékek értékesítésében közvetítő szerepe van: az oldalon megvásárolt termékeket nem az Árukereső.hu forgalmazza, azokat a kiválasztott termékajánlat mellett szereplő webáruház értékesíti felhasználóinknak. Ebből adódóan a termék kiszállításával, számlázásával, garanciális feltételeivel kapcsolatban az árut forgalmazó webáruház ad tájékoztatást a vásárlóknak. napos termékvisszaküldés bontatlan csomagolású termékre. Amennyiben sérült vagy más terméket kapott, mint amit megrendelt, akkor segítünk a kereskedővel való ügy lebonyolításában, és megtérítjük az okozott kárt.With a tiny footprint, compact, lightweight and equipped with an ergonomic handle, the Nespresso Inissia Espresso Machine by De'Longhi is a smart little machine to make your life easier and fit perfectly into any interior design. Simple to use, it offers an impeccable barista-style coffee every time, thanks to its simple, one-touch operation and patented extraction system which delivers up to 19 bar pressure. A fast heat-up time means the water reaches the ideal temperature in just 25 seconds, while a folding drip tray for taller recipe glasses and an energy saving mode that automatically switches the machine off after 9 minutes make your life easier. Online vagy telefonon leadott rendelés esetén: Válassza a „Használtkapszula-leadással” opciót rendelése során (normál vagy időzített szállítás esetén), majd adja le használt kapszuláit rendelése átvételekor a futárnál. A "Megvásárolom" gomb megnyomásával az adott boltba történő átkattintás nélkül már az Árukereső.hu-n keresztül megrendelheti a kiválasztott terméket, leegyszerűsítve ezzel az online vásárlás folyamatát. Automatikus kikapcsolási mód beállítása az utolsó kávét követő 9 perc után. GYORS FELMELEGEDÉSI IDŐ A Vásárlási garancia szolgáltatásunk minden olyan megrendelésre vonatkozik, amelyet közvetlenül az Árukereső.hu oldalán keresztül ad le a " Megvásárolom" gomb megnyomásával. Hisszük, hogy nálunk problémamentes a vásárlás, így nem félünk azt garantálni.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop