Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

£24.825
FREE Shipping

Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

RRP: £49.65
Price: £24.825
£24.825 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. These women's Reebok trail running shoes feature a sturdy lugged outsole that gives you grip beyond the pavement. For its part, the rubber outsole with a multidirectional pattern of prominent rubber studs will make them a model of traction and grip enviable. Koristimo kolačiće (cookies) da bismo učinili da ova web stranica pravilno funkcioniše i da bismo mogli dalje da unapređujemo web lokaciju kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih medija i analizirali saobraćaj. Ove moderne muške patike su napravljene od recikliranih materijala i deo su Reebok [REE]CYCLED kolekcije.

Reebok Lavante Trail 2 | Sport Vision Reebok Lavante Trail 2 | Sport Vision

For its part, we are talking about a training model for trail running that comes to the market with up to 30% recycled or reused materials and zero virgin polyester, something that makes them much more sustainable and environmentally friendly. And all this with a sustainable production in which up to 30% of materials used are recycled or reused. Mrežasti gornji deo daje savršenu udobnost i prozračnost koja omogućava da vaša stopala zadrže jutarnju svežinu.Reebokkreira kreativne i posebne proizvode koje promovišu svetski poznata lica koji su i zvanični ambasadori brenda. A model for medium and even long distances, without entering the field of ultra distance, which will respond perfectly on a large number of surfaces.

Lavante Trail 2 Shoes in Pure Grey 6 / Core Black - Reebok Lavante Trail 2 Shoes in Pure Grey 6 / Core Black - Reebok

The lightweight design is supported with responsive FuelFoam cushioning, while a grippy rubber lugsole keeps things grounded. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima web lokacija da razumeju kako posetioci komuniciraju sa stranicom. ReebokInternational Ltd, sa sedištem u Kantonu, Masačusets, SAD, je vodeći svetski dizajner, snabdevač i distributer sportske, fitnes, lifestyle obuće, odeće i opreme. It is a highly cushioned model that, without being a top cushioned trail running shoe, offers maximum comfort in all types of situations without neglecting stability.

Kao deo adidas grupe Reebok posluje kroz brojne divizije ReebokBrand, Reebok-CCM Hockey i Sports Licensed divizije. Specifikacija: Muške patike za trejl trčanjePlitak profilMrežasti gornji deo PertlanjeFuelFoam srednji đonNajmanje 30% recikliranog materijalaGumeni đon. Reebok razvija proizvode, tehnologiju i programe koji omogućavaju lako kretanje i posvećen je podršci čoveku kako bi svaki pojedinac postigao svoj maksimalni potencijal.

Reebok LAVANTE TRAIL 2 | sportisimo.hu Reebok LAVANTE TRAIL 2 | sportisimo.hu

Stalne kolačiće koristimo za funkcionalnosti kao što je potvrdni okvir „Ostani prijavljen“, što korisniku olakšava pristup kao registrovanom korisniku. A minőségi talppal ellátott modell megakadályozza a megcsúszást, és bármilyen egyenetlenséggel megbirkózik.As part of our [REE]CYCLED initiative, it's constructed from at least 30% recycled or repurposed materials. Ovi kolačići obično imaju datum isteka daleko u budućnost i tako će ostati u vašem pregledaču dok ne isteknu ili dok ih ručno ne izbrišete.

Lavante Trail 2 Shoes in Pure Grey 6 - Reebok Official UK

Reebokslavi individualnost u sportu i životu i želi da motiviše svoje potrošače da budu “fit za život” i da pristupaju fitnesu i životu sa strašću.

To su kolačići koji omogućavaju web analitiku Sport Vision, odnosno analizu upotrebe naših stranica i merenje prometa, koje Sport Vision sprovodi u cilju poboljšanja kvaliteta i sadržaja ponuđenih usluga. Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavanjem osnovnih funkcija kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima.



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop